Igazságmagok
2019. március 31. írta: Mándy Gábor

Igazságmagok

Az Amerikai Népszavában Bartus László keményen nekiment Krug Emíliának, aki az ATV-ben a kormány akaratának megfelelően megpróbálta eltéríteni az interjúalanyának mondandóját.

 

https://nepszava.us/krug-emilia-mondjon-le/?fbclid=IwAR3d8Wh0ugoQ4Qr5XqJ9VDQrjG3beECWCo_eE-e314jUjeYj_b78O_AgTCk

Bartusnak elméletben igaza van. De most ott tartunk, mint a nyolcvanas évek elején. A hivatalos kommunikáció hazudik, de közben némi igazságmagot is elszór. És nekünk ezeket a magokat kell felszedegetnünk és továbbadnunk. Ebben a Krug Emília-műsorban (én nem láttam) Vágó Istvánnak módja volt elhinteni néhány ilyen magot. A többi rajtunk múlik. Engem azért nem rendítenek meg ezek a módszerek, mert volt már ilyen, és azt is túléltük. A szomorú az, hogy megint a nyolcvanas évek elején járunk. És még szomorúbb, hogy ráadásul visszafelé haladunk az időben.

 

krug.jpg

       Bartus László úgy kritizál, mintha demokráciában élnénk, és ezek az újságírók szabadon kimondhatnák az igazságot. Már nem élünk demokráciában.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintempedig.blog.hu/api/trackback/id/tr2414727833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.01. 05:52:00

Rögtön sokkal szimpatikusabb lett Emília, miután az elmebeteget alakító Bartus letámadta.
süti beállítások módosítása